Smart Repair / PDR Larvik

> Bilpleiesenteret Larvik utfører også enkle reparasjoner på bilen din. Vi kan være behjelpelig med for eksempel bulker, lakkskader, ruteskift, m.m.

Smart repair

PDR forkortelsen betyr Paintless Dent Removal og betyr at vi kan rette ut bulker plasser rundt om på bilen hvor lakken ikke har fått skade. Denne teknikken ble begynt i bruk på 60-tallet men ble ikke populær før på 90-tallet. I Norge er den fremdeles ukjent for mange, men kom innom oss og bli overasket du også.

Vi vil gjerne vurdere skaden først om vi kan reparere den med denne teknikken. Har du en bulk som kan se skarp ut, er over profiler eller rett og slett veldig stor? Nøl ikke om å spørre oss om hjelp. Ved hjelp av denne teknikken er det mye penger å spare.

Spotpaint

Med denne teknikken lakkerer vi et mindre område rundt skade omfanget. Har du et støtfanger hjørne som er skrapet opp eller eller noen sjenerende riper på bilen?

La oss se på dette og vi vil gi deg en god pris på utbedring av dette. Vi bruker samme lakk som du vil få på et fullverdig billakkerings verksted og dette vil ikke gå utover garantien på bilen din. Har støtfangeren din fått en sprekk eller skade på områder som ikke er lakkert reparer vi også dette. Dette er også en teknikk det er mye penger å spare. Her ville nokk tradisjonelle verksteder bare skiftet ut deler som lett lar seg reparere. Miljøvenlig og kostnadsbesparende!

Reparasjon av felg

Har du vært uheldig å skrapet borti fortauskanter og lignende. Fortvil ikke! Originalfelger kan koste mer enn det smaker. Men hvorfor kjøpe nye når det meste lar seg reparere? Dette er en skade som forekommer de aller fleste og vi reparerer de fleste kantkjørte felger på en dag! Her vil vi også hjelpe deg å spare penger!

Hva vi kan hjelpe med