Bilpleie

Samarbeid med Hurtigruta Carglass

Hurtigruta Carglass har gjennom mange år utviklet seg til et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og skifte av bilglass. Hurtigruta Carglass er landsdekkende og betjener mer enn 70 000 kunder hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året. Vi er opptatt av å gi kunder topp service. Hos oss skal kunden føle seg spesielle. Vi gir det «lille ekstra». Uansett skade; støvsuger vi hele bilen og vasker samtlige ruter og matter.

Forsikringsselskap

Hurtigruta Carglass samarbeider tett med forsikringsselskapene i Norge. Når du har bestilt time hos oss tar vi all dialog med forsikringsselskapet ditt. All betaling skjer direkte til oss.

Kalibrering av kamera

Hurtigruta Carglass garanterer ikke bare det perfekte frontruteskifte, men også perfekt teknisk justering av kameraene (kalibrering). Hos Hurtigruta Carglass er din sikkerhet vår prioritet.

Vår ekspertise – Din trygghet

Hurtigruta Carglass har et eget opplæringssenter hvor alle ansatte går igjennom et strengt program med hovedfokus på kundetilfredshet, service, kvalitet og sikkerhet.

ADAS

Frontruten og teknologien i biler er i en konstant utvikling. En viktig innovasjon er det såkalte ADAS (førerassistentsystemer). Gjennom kamera i frontruten kan disse systemene hjelpe bilføreren under kjøring. De varsler om du ufrivillig krysser kjørefelt-oppmerking, nødbremser for deg, forbedrer sikten i mørket og kan ha 360 graders kamera og parkeringsassistent.

HC

Kostnadsfri reparasjon av steinsprut

Reparasjon av steinsprutskader er kostnadsfritt for deg, dersom du har kasko/delkasko. Dette vil ikke påvirke forsikringspremie eller bonus. Ved skifte av rute tilkommer en egenandel som vil variere fra selskap til selskap.